Meervoudige frames

Voor de stalen frames van MCT Brattberg, zoals de RGS en RGB geldt dat het frame een standaard interne breedte van 120mm heeft en beschikbaar is in vier hoogte eenheden: 2, 4, 6 en 8, van 100mm in stappen van 60mm oplopend tot 280mm interne hoogte.

Raamcombinaties kunnen worden gemaakt door verschillende basismaten in een combinatieraam samen te voegen. Dit kan zowel in breedterichting als in de hoogte. Zo kan, bijvoorbeeld voor een brede kabelgoot, een RGB6+6×3 worden gebruikt: een raam met 6 openingen met hoogtemaat 6 (2 hoog en 3 breed).

Vanuit de vier basis maten kunnen ze uitgebreid worden naar meervoudige frames. Dit kan zowel in de breedte (horizontaal) als in de hoogte (verticaal). Frames kunnen in elke positie geïnstalleerd worden, dus verticale frames kunnen ook horizontaal worden gemonteerd.

Horizontaal meervoudige frames

Horizontale meervoudige kozijnen worden beschreven door het kozijntype en de afmeting x het gewenste aantal horizontale openingen te vermelden.

Verticaal meervoudige frames

Verticale meervoudige frames worden beschreven door het type en de grootte van het onderste frame op te sommen + het volgende frametype en de grootte.

Horizontaal en verticaal meervoudige frames

Maak een lijst van de volledige verticale frames x het gewenste aantal horizontale herhalingen.

youtube logo wit