Ondersteuning

Kabeldoorvoering bestaan uit een frame en verschillende typen vulling. Hiernaast zijn er ook speciale accessoires en tools van MCT Brattberg ontworpen om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

Welk type doorvoering heb ik nodig?

Het begint bij de keuze van het frame, als je hier niet helemaal in thuis bent is het wellicht even uitzoeken welk frame het beste past bij je project. Onze specialisten helpen u hier graag mee. Met ruim 30 jaar ervaring weten zij u altijd van een goed advies te voorzien.

Alle toepassingen
Assortiment kabeldoorvoeringen van MCT Brattberg

Calculatie en planning met RGPlan

RGPlan is het calculatie programma van MCT Brattberg. Flexibel, toegankelijk en krachtig. Het online calculatie programma helpt u in een paar eenvoudige stappen uw kabeldoorvoering te plannen. Met de mogelijkheid om een kabellijst te importeren, eenvoudig aanpassingen te doen en ook het exporteren van de calculaties in verschillende formaten en ook dxf tekeningen scheelt het een hoop tijd.

Geen tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan? Ook hierin kunnen we u helpen, het calculeren en plannen van een kabeldoorvoering. Belangrijk hierbij is een kabellijst met buitendiameters van de door te voeren kabels.

RGPlan online tool

Voorraad & verpakken

Kabeldoorvoering bestaan uit een frame en verschillende typen vulling. Hiernaast zijn er ook speciale accessoires en tools van MCT Brattberg ontworpen om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken. Van de veel gebruikte frames hebben we er een hoop op voorraad liggen en kunnen dus dan vaak binnen een dag geleverd worden.

Voor het verpakken en verzenden van de doorvoeringen is het mogelijk, in overleg, om deze per doorvoering te verpakken. Op deze manier heb je alles per doorvoering bij de hand en gaat het installeren zo efficiƫnt mogelijk.

Bekijk de voorraad in de webshop

Trainingen op locatie

Het installeren van kabeldoorvoeringen is geen rocket science, maar toch kan het handig zijn wanneer iemand met veel praktijkervaring en de installatie uit komt leggen hoe dit het efficiƫntste aan te pakken. Geen zorgen, onze experts komen graag langs voor een (gratis) montagetraining met veel praktische tips & tricks voor het calculeren, berekenen en installeren van de verschillende typen kabeldoorvoeringen van MCT Brattberg.

Neem contact op
MCT Brattberg cursus en training
youtube logo wit