Type goedkeuringen

Hoog geclassificeerde constructies en bouwwerken vragen om geclassificeerde doorvoeringen. De kabel of leiding die een wand of vloer passeert, mag in geen geval de zwakke schakel vormen in de totale installatie. Regelgeving is veelal strikt, classificatie is in veel omgevingen vereist en om die reden kan een geclassificeerde kabeldoorvoering een gegarandeerde betrouwbaarheid bieden. MCT Brattberg doorvoeringen zijn geclassificeerd door een groot aantal classificatiebureaus en autoriteiten.

MCT Brattberg streeft ernaar om niet alleen de bestaande standaarden te vervullen en te voldoen aan de regelgeving van vandaag, maar richt zich tevens op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Een voorbeeld is de continue activiteit die wordt geïnitieerd vanuit de EU, om nationale regelgeving te harmoniseren en te komen tot uniforme standaarden, voor zowel maritieme als industriële marktsegmenten. Het ontstaan van nieuwe standaarden wordt door MCT Brattberg nauwkeurig bijgehouden, om zeker te stellen dat kan worden voldaan aan nieuwe eisen zodra deze van kracht worden.

 

Downloads

Certificaten van Lloyds en DNV zijn hieronder te downloaden. Voor andere certificaten of tekeningen en documenten neem gerust contact met ons op.

 

IECEx-ATEX

 

 

youtube logo wit