Nieuws > Zilveren medaille EcoVadis 2023 voor MCT Brattberg

Zilveren medaille EcoVadis 2023 voor MCT Brattberg!

De voortdurende inzet voor duurzame ontwikkeling boekt positieve vooruitgang bij MCT Brattberg, zoals blijkt uit de meest recente EcoVadis-evaluatie. MCT Brattberg heeft een gemiddelde score van 63 punten behaald, wat aangeeft dat zij met haar inspanningen op de goede weg is.

EcoVadis, een internationaal erkende en onpartijdige rankingorganisatie, helpt MCT Brattberg bij het uitgebreid beoordelen van onze duurzaamheidsinitiatieven. MCT Brattberg Zweden heeft ijverig documentatie geleverd voor evaluatie op vier cruciale gebieden: milieu, ethiek, arbeids- en mensenrechten, en duurzame inkoop. Als resultaat van alle inspanningen heeft MCT Brattberg in 2023 met trots een zilveren medaille behaald, waarmee zij zelfs slechts een paar punten verwijderd was van het behalen van een gouden medaille.

MCT Brattberg streeft actief naar de extra punten die nodig zijn om de felbegeerde gouden status te bereiken, vastgesteld op een gemiddelde score van 66 punten. De EcoVadis-beoordeling motiveert MCT Brattberg om haar werkzaamheden voortdurend te verbeteren en intelligente en veilige processen, een verbeterde werkomgeving en een kleinere ecologische voetafdruk te bevorderen.

 

MCT Brattberg: putting safety first!

 

youtube logo wit