referenties > VSF fabriek

Project: Verzepingsfabriek VSF
Sector: Industrie
Locatie: Veenendaal
Oplevering: 2013
Opdrachtgever: Dishman Netherlands B.V.
Installateur: TechTron Projecttechniek B.V.

Voor verzepingsfabriek VSF Veenendaal van Dishman Netherlands BV is in één jaar tijd de oude fabriek gesloopt en een nieuwe op dezelfde locatie gebouwd. Dit gebeurde met hulp van het eigen personeel, waardoor zij niet hun baan hoefden te verliezen tijdens de productiestop. De kabels zijn dankzij MCT Brattberg veilig, waterdicht, brandvertragend en gasdicht doorgevoerd.

In september 2012 was de oude VSF fabriek definitief niet meer veilig verklaard. Aan Dishman Netherlands BV de taak om de gehele fabriek te vernieuwen, waarbij de productie stopgezet moest worden. Om geen banen te verliezen en de werknemers betrokken te houden, hielp het eigen personeel mee met de nieuwbouw. Dat de nieuwe fabriek een jaar later al geopend werd, laat zien dat dit project een mooi voorbeeld is van teamwork!

Ton Valkenburg, onderhoudsspecialist bij Dishman, gaf al vroeg in het bouwtraject aan dat installateur TechTron Projecttechniek BV met de veilige doorvoerproducten van MCT Brattberg moest werken. Hij wilde de veiligheid van de fabriek, in deze ATEX-omgeving, kunnen garanderen. Theunissen Technical Trading BV te Malden leverde de RGB frames en de vulblokken. Dishman Netherlands BV vertrouwt er weer volledig op dat het bedrijf de komende tientallen jaren waterdichte, brandvertragende en gasdichte doorvoeringen heeft. MCT Brattberg geeft op de producten 25 jaar garantie.