Routebeschrijving

Theunissen Technical Trading BV, exclusief importeur MCT Brattberg in de Benelux.                            

 

TTT - kantoor
Rijksweg 191
6581EK Malden
Tel: 024-358 4455
E-mail: info@tttbv.com

Verzendadres goederen
TTT - magazijn
De Bolder 12
6582 BZ Malden

Vanuit richting Rotterdam / Den Haag
De A15 richting Gorinchem/Nijmegen aanhouden. Op de A15 neemt u de afslag naar de A50 Nijmegen-Den Bosch. Op de A50 neemt u bij het knooppunt Ewijk de afslag naar de A73 richting Venlo. Op de A73 neemt u afslag nummer 3 (Malden-Heumen). Aan het einde van de afslag gaat u links richting Malden (over de snelweg). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf naar Malden. U bevindt zich dan al op de Rijksweg. Na ca. 2 km vindt u ons pand aan uw rechterhand.


Vanuit richting Amsterdam / Utrecht
De A12 richting Arnhem aanhouden. Voor Arnhem neemt u op de A12 de afslag naar de A50 Nijmegen-Den Bosch. Op de A50 neemt u bij het knooppunt Ewijk de afslag naar de A73 richting Venlo. Op de A73 neemt u afslag nummer 3 (Malden-Heumen). Aan het einde van de afslag gaat u links richting Malden (over de snelweg). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf naar Malden. U bevindt zich dan al op de Rijksweg. Na ca. 2 km vindt u ons pand aan uw rechterhand.

Vanuit richting Apeldoorn / Arnhem
De A50 Apeldoorn-Arnhem-Den Bosch volgen. Op de A50 neemt u bij het knooppunt Ewijk de afslag naar de A73 richting Venlo. Op de A73 neemt u afslag nummer 3 (Malden-Heumen). Aan het einde van de afslag gaat u links richting Malden (over de snelweg). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf naar Malden. U bevindt zich dan al op de Rijksweg. Na ca. 2 km vindt u ons pand aan uw rechterhand.

Vanuit richting Venlo
De A73 Venlo-Nijmegen aanhouden. Op de A73 neemt u afslag nummer 3 (Malden-Heumen). Aan het einde van de afslag gaat u rechts richting Malden (over de snelweg). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf naar Malden. U bevindt zich dan al op de Rijksweg. Na ca. 2 km vindt u ons pand aan uw rechterhand.

Vanuit richting Den Bosch
De A50 Den Bosch-Nijmegen volgen. Op de A50 neemt u net vóór Nijmegen de afslag naar de A73 richting Venlo. Op de A73 neemt u afslag nummer 3 (Malden-Heumen). Aan het einde van de afslag gaat u links richting Malden (over de snelweg). Bij de verkeerslichten gaat u linksaf naar Malden. U bevindt zich dan al op de Rijksweg. Na ca. 2 km vindt u ons pand aan uw rechterhand.

Per openbaar vervoer
Wij zijn vanaf Centraal Station Nijmegen te bereiken per bus, lijn 83.